Ons Bedrijf

Ergo Special Products is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig richt op ergonomische stoelen. De explosieve groei in aanvragen naar goede ergonomische stoelen heeft Ergo Special Products doen besluiten een assortiment samen te stellen, die voor iedere werkplek een oplossing biedt.

Uit onderzoek blijkt dat 70 tot 85% van de bevolking vroeg of laat te maken heeft met rug- en/of nekklachten. Het zijn vooral de eenzijdige handelingen, gecombineerd met een statische spierbelasting, die tot deze klachten leiden.
Door te investeren in arbo-vriendelijke bedrijfsmiddelen draagt men bij aan betere arbeidsomstandigheden, zoals minder fysieke belasting en klachten en dus een betere werkomgeving. Tevens nemen de arbeidsprestaties toe en wordt er aan een beter imago gewerkt.

Een ergonomische stoel aanschaffen geeft ook fiscale voordelen. Het is dus niet alleen uw rug die telt!

Toekomst

Er zal door Ergo Special Products steeds weer gezocht worden naar de beste ergonomische stoelen. Ook beschikken wij over voldoende capaciteiten om verdere noviteiten door te voeren in de diverse producten en zo te voldoen aan de laatst gestelde eisen.

Het gaat tenslotte om uw rug!