Logo Ergo sp

Dé specialist in ergonomische stoelen 

Sinds 1990

 

 

Verkoop en logistiek Nederland
Doornveld 114, bus 2
B-1731 Zellik
België
Contact

Verkoop en logistiek België
Doornveld 114, bus 2
B-1731 Zellik
België
Contact

Ergonomisch zitten: van levensbelang!

Het menselijk lichaam is uitgerust met een wervelkolom die zorgt voor balans en mobiliteit. Wanneer u in een conventionele stoel zit, moet uw wervelkolom een onnatuurlijke positie aannemen. En dat is nu precies de houding waarin de meeste mensen hun werkdagen doorbrengen. Uit onderzoek blijkt niet voor niets dat 70 tot 85% van de bevolking vroeg of laat te maken krijgt met rug- en/of nekklachten. Het zijn vooral eenzijdige handelingen, gecombineerd met een statische spierbelasting, die tot deze klachten leiden.

Maar dat hoeft niet. Door te investeren in arbo-vriendelijke bedrijfsmiddelen als stoelen wordt de fysieke belasting van de wervelkolom lager. Het resultaat: minder klachten en een betere werkomgeving.

Comfortabel werken in een gezonde houding!

Ergo Special Products is een jong en dynamisch bedrijf dat zich volledig richt op ergonomische producten. De explosieve groei in de vraag naar goede ergonomische stoelen heeft Ergo Special Products doen besluiten een assortiment samen te stellen dat voor iedere werkplek een oplossing op maat biedt. 

In de kijker